Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2008

Συλλογή ανορθόδοξων videos (γεροντάδες)

Αγαπητοί φίλοι της «Ανούσιας Πίστης» είμαι στη δυσάρεστη θέση να σας πληροφορήσω οτι θα λείψω μέχρι τις 20 Οκτωβρίου, για επαγγελματικούς λόγους. Μέχρι τότε η συγγραφή άρθρων θα περιοριστεί, αλλά δεν θα σταματήσει, οπότε μπορείτε να συνεχίσετε τις επισκέψεις σας. Το σημερινό post δεν είναι κανονικό άρθρο, αλλά μια συλλογή από videos που μάζεψα τον τελευταίο καιρό. Είχα προσπαθήσει και στο παρελθόν να τα δημοσιεύσω, αλλά μόνο χάρη στις τεχνικές συμβουλές του φίλου Rexides (μου έμαθε το embed) τα κατάφερα σήμερα. Το πρώτο μέρος της συλλογής έχει θέμα το μοναχισμό, με τον οποίο ασχολήθηκα και στο προηγούμενο άρθρο. Ξεκινάω με ένα συμβουλευτικό video για όλους τους επίδοξους παππούληδες, είτε «αγίους» είτε «αιρεσιάρχες», που θέλουν να αποκτήσουν φανατικούς οπαδούς εύκολα και γρήγορα. Είναι κάπως μεγάλο, η υπομονή σας όμως θα ανταμειφθεί και με το παραπάνω...



Φοβερός ο ηθοποιός που παίζει το νέο μέλος, εε; Στη συνέχεια σας παραθέτω έναν δημοφιλή «άγιο» της τηλεόρασης, τον πατέρα Μάξιμο, που μας προειδοποιεί για τον Αντίχριστο και το τέλος του κόσμου:



Υπενθυμίζω οτι ο έτερος σεβάσμιος γέροντας δεν είναι άλλος από το «μάνατζερ» του επιτυχημένου χριστιανο-ροκ συγκροτήματος «οι ελεύθεροι», κοινώς των παπαροκάδων... Ας περάσουμε και σε έναν ακόμη τηλεοπτικό γέροντα, τον πατέρα Σάββα, που εδώ τα λέει με το φίλο του Δημοσθένη Λιακόπουλο:



Πραγματικά σοκαριστικό! Ο παππούλης διαθέτει το «χάρισμα» του να... συνομιλεί με το Διάολο!! Στο επόμενο απόσπασμα μας εξηγεί γιατί ο εξαποδώ είναι τόσο κακός. Μα, έχει αναπτύξει σύμπλεγμα κατωτερότητας γιατί ο Θεός τον περιφρονεί!!



Δε μιλάει όμως με το Βελζεβούλη μόνο κατ' ιδίαν, αλλά και κατά τη διάρκεια των επιτυχημένων του εξορκισμών:





Προσωπικά έχω δει πολλούς τέτοιους ασθενείς στις ψυχιατρικές κλινικές των νοσοκομείων. Το μαρτύριο του «εξορκισμού» που υφίσταται αυτή η φουκαριάρα ψυχωτική, απλά επιδεινώνει την ήδη άσχημη κατάσταση της υγείας της. Απόδειξη είναι οτι μετά το τέλος της «τελετής» δεν παρατηρήθηκε καμία αλλαγή στη συμπεριφορά της. Εξορκισμούς όμως κάνουν και εκτός Ελλάδας. Παρακάτω, ο Ρώσσος γέροντας Κλεόπας εν δράσει:



Μόνο θλίψη για την αντιμετώπιση των ψυχικά ασθενών στον 21ο αιώνα μου προκαλεί αυτό το απόσπασμα... Ας δούμε λίγο και τις απόψεις του Κλεόπα για το φόβο και το θάνατο:




Μπρρρρρ! Δεν ξέρω για σας, αλλά αν ήμουν χριστιανός θα είχα τρομοκρατηθεί από αυτό το αρρωστημένο και παρανοϊκό κουβάρι απόψεων... Για να ελαφρύνω κάπως το κλίμα, θα κλείσω με το επόμενο χιουμοριστικό βιντεάκι (παπάς-ντίρλα):




Ευχαριστώ θερμά:
  • Το Jungle-Report (http://www.youtube.com/profile?user=JoRgO1977)
  • Τον ανώνυμο σχολιαστή του προηγούμενου άρθρου μου

4 σχόλια:

navarino-s είπε...

ΑΝΟΡΘΟΔΟΞΕ φίλε γειά σου!
Σε βρήκα από το blog του manou και σε επισκέφτηκα. Είναι πολύ ενδιαφέρον το blog σου και θίγεις θέματα σημαντικά και διαχρονικά. Θα τα πούμε διεξοδικά στο μέλλον. Καλώς σε βρήκα!

Υ.Γ. Μια παράκληση που ήθελα να κάνω, το ίδιο ισχύει και για το mano, είναι για λιγώτερα video. Να μην αναπαράγουμε τη μικρή οθόνη και στα blog. Εδώ πρέπει να καλύπτουμε τα κενά που αφήνει η τηλεόραση, η τηλεόραση που φτωχαίνει το λόγο.

Ανορθόδοξος είπε...

Φίλε navarino-s
Καλωσήρθες! Χαίρομαι που σου άρεσε η διαδικτυακή προσπάθειά μου. Το παρόν θέμα είναι μια μικρή παραφωνία στο γενικότερο κλίμα του ιστολογίου (συνήθως αναρτώ άρθρα, οχι βιντεο), το έκανα όμως γιατί αυτήν την περίοδο δεν έχω πολύ χρόνο, καθώς λείπω από τη «βάση» μου. Αναζήτησε το επόμενο post μου σε λίγες ημέρες για τους γεροντάδες (συνέχεια αυτού με τον Παΐσιο)...

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχαχα!
Φοβερό το ποστ σου!
Μου φτιαξε το κέφι μιλάμε..
xD xD xD

Άθεος είπε...

Εγώ θέλω να επικοινωνήσω προσωπικά μαζί σου και σου ζητώ, όταν επιστρέψεις πια, να επικοινωνήσεις μαζί μου με email. Το γράφω στο προφίλ μου.
Να είσαι καλά!