Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Do the Evolution...

Φίλοι μου
Καλή χρονιά σε όλους και χρόνια πολλά. Ελπίζω ο καινούριος χρόνος να μας επιφυλάσσει καλύτερα μαντάτα από τον προηγούμενο, ο οποίος αποτέλεσε σημείο στη σύγχρονη ιστορία της χώρας, με την κακή έννοια. Οι ευχές όμως δυστυχώς δεν φτάνουν, δεν αρκεί να περιμένουμε από ένα θαύμα να βελτιώσει την ζωή μας. Πρέπει να αναλάβουμε έναν πιο ενεργητικό ρόλο, να αλλάξουμε μόνοι μας τη ροή της ιστορίας, ή τουλάχιστον να προσπαθήσουμε...

Θα ξεκινήσω τις αναρτήσεις του 2011 με ένα τραγουδάκι των Pearl Jam, που μου αρέσει τόσο το ίδιο, όσο και το βιντεοκλίπ του. Αναφέρομαι στο"Do the Evolution", το οποίο κυκλοφόρησε το 1998 στο άλμπουμ "Yield". Παλιότερα θα είχα δημοσιεύσει κάτι τέτοιο στα άλλα ιστολόγιά μου, το Music Lovers ή το Hell Fun Park, έχω αποφασίσει όμως να τα κλείσω και να αφοσιωθώ στο FalseFaith, κυρίως λόγω έλλειψης χρόνου. Απολαύστε λοιπόν την εξέλιξη του ανθρώπου, ο οποίος παρά τα τεχνολογικά του επιτεύγματα παραμένει κτηνώδης, άπληστος, καταστροφικός και αδιάφορος προς τη φύση.

8 σχόλια:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Φοβερό βίντεο...

Saq είπε...

κτηνώδης, άπληστος, καταστροφικός- έλα ρε φίλε όλα αυτά είναι συνάδουν με τη φύση του ανθρώπου. Μια χαρά τα πάμε :)

Ανορθόδοξος είπε...

Φίλε δείμε
Χαίρομαι που σου άρεσε!

Φίλε Saq
Μάλλον έχεις δίκιο. Τώρα ειδικά που γνωστή εταιρία κινητής θα δώσει 0,001€ από κάθε κλήση, ΜΟΝΟ για την ημέρα της πρωτοχρονιάς, σε φιλανθρωπικούς σκοπούς, έχω πια πειστεί για την έμφυτη καλοσύνη των ανθρώπων...

Dyer είπε...

Χρόνια πολλά και σε σένα φίλε Ανορθόδοξε.
Ανατριχιαστικό το YouTube.
Η καλοσύνη, η συλλογικότητα, η κοινωνικότητα δεν είναι έμφυτη είναι η λογική επιλογή μας. Είναι η μήτρα του πολιτισμού μας.
Ας μην επιτρέψουμε στον παράλογο ανταγωνισμό να καταστρέψει την συλλογικότητά μας.

Ανορθόδοξος είπε...

Φίλε Dyer
Χρόνια πολλά και πάλι! Πιστεύω πως τόσο η συλλογικότητα όσο και ο ατομισμός υπάρχουν στη φύση μας, ενώ ιπερισχύει το ένα έναντι του άλλου ανάλογα με την εποχή, τις κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες και βεβαίως την ξεχωριστή ιδιοσυγκρασία και ανατροφή του κάθε ατόμου.

www.aksioprepeiakantoxh.com είπε...

Καθηλωτικό...

Άθεος είπε...

Οι πίτες ακόμα δεν κόπηκαν, άρα μπορώ να σου ευχηθώ ακόμα, αν και αλλού σου ευχήθηκα.
Καλή Χρονιά να έχουμε κι από ‘δω και καλή συνέχεια.
Ωραίο το video.

Ανορθόδοξος είπε...

Φίλε άθεε
Καλή χρονιά και σε σένα. Μου θύμισες τη «κοπή-τη-πίτα» του γνωστού τηλε-πωλητή...