Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

Πέντε σπαστικά πρόσωπα

Μετά από πρόσκηση του φίλου Omadeon, θα γράψω μια λίστα με τα πέντε πράγματα που με ενοχλούν τον τελευταίο καιρό. Για να το κάνω πιο ενδιαφέρον, δεν θα αναφερθώ σε καταστάσεις ή αντικείμενα, αλλά μόνο σε πρόσωπα και ομάδες προσώπων (μισό λεπτό να πάρω το φτυάρι...). Ξεκινάμε λοιπόν:

Νούμερο 5
Οι ημιαγράμματοι ξερόλες και αναιδέστατοι δημοσιογραφίσκοι, που απο τη μια υπερασπίζονται σθεναρά το κατεστημένο που τους στηρίζει και τους τρέφει, ενώ από την άλλη το παίζουν «ανεξάρτητοι», «μάχιμοι» και «επαναστάτες»... Ονόματα δεν θα μπω στον κόπο να αναφέρω, είναι πια τόσοι πολλοί που σίγουρα θα ξεχάσω κάποιον αν το επιχειρήσω! Θα περιοριστώ στην άπαιχτη φωτογραφία από τη «σαλάτα εποχής»:

Νούμερο 4
Μια που αναφέρφηκα στο θεάρεστο επάγγελμα των δημοσιογράφων, μπαίνω στον πειρασμό να επικεντρωθώ σε τρεις που με ενοχλούν περισσότερο από τους άλλους. Αυτό συμβαίνει γιατί αποτελούν υβρίδιο δημοσιογράφου με πολιτικό (άλλο θεάρεστο επάγγελμα κι αυτό)... Ο λόγος για τα «κομματόσκυλα» Ρουσόπουλο και Κανέλλη, ενώ θα συμπεριλάβω και την αγαπημένη μου Παναγιωταρέα, που παρόλο που δεν είναι βουλευτής της ΝΔ, την υπερασπίζεται πιο λυσσασμένα και από τους ίδιους τους βουλευτές της. Οι δύο πρώτοι είναι πραγματικοί χαμαιλέοντες της πολιτικής, με το Θεοδωρή να μεταπηδάει από το ΠΑΣΟΚ στη ΝΔ, ενώ τη Λιάνα να αλλάζει τα κόμματα σαν τα πουκάμισα (τελευταίο της αξεσουάρ το «επαναστατικό» ΚΚΕ). Ακόμα περισσότερο, είναι όλοι τους αηδιαστικοί, χαμερπείς και ισχυρογνώμονες, μη σεβόμενοι στο ελάχιστο το συνομιλιτή τους (αυτό ιδίως για τις δυο κυρίες). Τους αφιερώνω κι αυτούς τις ακόλουθες «κολακευτικές» φωτογραφίες:


Νούμερο 3
Τηλεμαϊντανέ κύριε Κούγια δε σε ξέχασα! Μπορεί να πέρασαν λίγοι μήνες από τις αηδιαστικές, προσβλητικές και απάνθρωπες δηλώσεις σου για το δολοφόνο του Αλέξη Γρηγορόπουλου, όμως εγώ δεν τις έχω ξεχάσει. Προσωπικά, θα προτιμούσα να μην ξαναδώ το πρόσωπό σου στο γυαλί, κάτι στο οποίο συμφωνεί νομίζω η πλειονότητα του ελληνικού λαού. Άντε να βρεις κανένα άλλο χόμπυ, όπως αυτό του προέδρου ομάδας Δ' Εθνικής (πρόσεχε όμως τις καρέκλες και τα κέρματα)...


Νούμερο 2
Δεν θα ήθελα να αφήσω το επάγγελμά μου απ' έξω, αυτό των γιατρών. Ο γιατρός λοιπόν που μου «τη σπάει» περισσότερο είναι ο κύριος κύριος δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης! Ένας... ευχάριστος άνθρωπος, που επιθυμεί ο κόσμος να διασκεδάζει, να γιορτάζει και να κάνει τα ψώνια του. Κι όταν οι συνθήκες δεν το επιτρέπουν, αμολάει μια ολόκληρη διμοιρία των ΜΑΤ να φρουρεί το πλαστικό χριστουγεννιάτικο δέντρο, ώστε το πνεύμα της κατανάλωσης να επιστρέψει στους Αθηναίους... Έχει και λεπτές ανησυχίες. Ανησυχεί για την τσέπη του κυρίου Βωβού περισσότερο από ότι για τα δέντρα του Ελαιώνα, βαπτίζοντας την όλη εκστρατεία «αγώνας για να αποκτήσει σπίτι ο Παναθηναίκός»! Εγώ του προτείνω να παρατήσει την πολιτική και να ασχοληθεί με ένα επάγγελμα που του ταιριάζει περισσότερο: αυτό του ξυλοκόπου!


Νούμερο 1 (Νάμπερ ουάν)
Λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή; Με το ίδιο σκεπτικό, λείπει η Εκκλησία μας από την «Ανούσια Πίστη»; Κάτι που ανέκαθεν με εκνεύριζε (και όταν ήμουν χριστιανός) είναι η εξόφθαλμη υποκρισία των, υψηλόβαθμων κυρίως, κληρικών, που από τη μία κατακρίνουν διαρκώς τον κόσμο για τις «αμαρτίες» του, ενώ από την άλλη είναι οι ίδιοι βουτηγμένοι μέχρι το λαιμό στο βούρκο της απάτης, υπεξαίρεσης χρημάτων, εκβιασμών, παιδεραστίας και πολλών άλλων... Δεν έχω να προσθέσω κάτι εδώ, συγκεκριμένη κριτική τους ασκώ μέσα από τα άρθρα μου. Τους αφιερώνω μονάχα μια γελοιογραφία που μου άρεσε πολύ:


Προσκαλώ να κάνουν το ίδιο τους Stardust30, Newton, Άθεο, Βλαχοκυριλέ, Βρομιστεράκι

Ευχαριστώ τους:
  • http://salata.wordpress.com
  • http://anything-but-nd.blogspot.com
  • http://prezatv.blogspot.com

42 σχόλια:

Βρομιστεράκι είπε...

Έτοιμη και εγώ στο τσάκα τσάκα αν και δυσκολεύτηκα πάαααρα πολύ να περιορίσω τον αριθμό σε πέντε!
Μερσί για την πρόσκληση μον αμι! ;)

Ανώνυμος είπε...

Ανορθόδοξε … :) Διάβασα κάποια από τα πραγματάκια που γράφεις και δεν μπορώ να σταματήσω από το γέλιο.
Κατ’ αρχήν δεν πιστεύω ότι ποτέ ήσουν χριστιανός. Έστω και λίγο αν είχες πλησιάσει την θρησκεία δεν θα ζούσες σε αυτή την κατάσταση τώρα, σε αυτή την άγνοια. Γι’ αυτό μην χαρακτηρίζεις άδικα τον εαυτό σου «πρώην πιστός χριστιανός» γιατί από ότι βλέπω μόνο πιστός δεν ήσουν και ούτε χριστιανός. Μάλλον τα έχεις μπερδέψει λίγο τα πράγματα. Νομίζεις ότι βρήκες το μάνα τώρα και προσπαθείς να κάνεις και καλό στον κόσμο :)
Με συγχωρείς ρε συ που στα λέω έτσι αλλά βλέπω κάτι πράγματα εδώ που γράφεις …
Γνώμες σου τέλος πάντων.
Tο αστείο είναι ότι νομίζεις ότι κάνεις και έργο …
Μου αρέσει που στο άρθρο για τον Παίσιο το χαρακτηρίζεις και βόμβα :) Αφού σκέφτομαι να μην ξανάπαω εκκλησία τώρα …
Τι να πω ...
Διάβασε τίποτα να ανοίξει λίγο το μυαλό σου …
Πάνε κανένα ταξιδάκι καλό θα σου κάνει … Ίσως να σου ξεφεύγει τίποτα :)

Ανορθόδοξος είπε...

Ανώνυμε εν Χριστώ αδελφέ
Δεν καταλαβαίνω την εμμονή όλων εσάς με τον Παΐσιο. Στον ίδιο το Χριστό αν καταφερθώ ή στον Παύλο δεν σας πειράζει, στον άγιο +γέροντα+ όμως...

Μια δικιά μου απορία είναι γιατί δεν άφησες το παραπάνω μήνυμα στο σχετικό άρθρο, που διάβασες και δεν θα πας εκκλησία πια 8)

Ανώνυμος είπε...

Μου έκανε εντύπωση ο χαρακτηρισμός που δίνεις σε όλα αυτά που κάνεις… :) Πίστεψε με κανέναν «πιστό» δεν πρόκειται να κλονίσεις … Ούτε «βόμβες» γράφεις, ούτε «κανόνια» …
Ούτε κακό κάνεις σε κανένα, μόνο στον εαυτό σου …
Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ακόμα ποιας χώρας πολίτης είσαι, που μεγαλώνεις δηλαδή …
Αν ήξερες δεν θα ήσουν έτσι …
Έχεις πάντως ακόμα χρόνια μπροστά σου …
Εγώ τώρα θα πάω στους Χαιρετισμούς και η εκκλησία θα είναι γεμάτη, εσύ κάτσε σπίτι σου και μάθε και για τις άλλες θρησκείες να περνάει η ώρα σου ευχάριστα αφού σε εκφράζει τόσο πολύ το όλο θέμα από αυτή τη σκοπιά.
Όσο για τον Παίσιο, καλύτερα να πλένουμε το στόμα μας πριν μιλήσουμε για αυτόν, όπως λέγαμε και μικροί … CU

Βρομιστεράκι είπε...

Ανώνυμε προσφέρεις τόνους γέλωτα... γράψε κι'άλλα! Ναιιιιι!

Ανορθόδοξε "Ούτε κακό κάνεις σε κανένα, μόνο στον εαυτό σου …"
Ένα πράμα μπορεί να σημαίνει αυτό...
ΘΑ ΚΑΕΙΣ ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟΝ!!!

Ανορθόδοξος είπε...

Μπλουρπππ! Μπλουρπππ!
(πλένω το στόμα μου...)

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΟΧΟ ποστ! Και διαφορετική παραλλαγή στο ίδιο μοτίβο, όπως μου το πάσαρε πρώτος ο Greek Rider (εδώ).

Τώρα, ο άλλος που είπε ότι γέλασε πολύ και δεν μπορούσε να σταματήσει (εκτός από για να πάει στους "Χαιρετισμούς" στην εκκλησία)... με τους πανηλίθιους εξυπνακισμούς σε στυλ "αν λίγο είχες πλησιάσει την θρησκεία..." ....άστα να πάνε, χαιρέτα μου τον Πλάτανο. Ως γνωστόν ο Μέσος Δείκτης Ευφυίας σε αυτή τη χώρα είναι ΜΟΝΟ 92 (μετρημένος το 2002 και το 2006 σε εκτενείς στατιστικές) και δεν αποτελεί έκπληξη το ότι αντιμετωπίζουμε αυτό το φαινόμενο χαμηλής νοημοσύνης ξανά και ξανά έχοντας πλέον αναπτύξει και... συγκαταβατικότητα.

Σε μια χώρα πλειοψηφούντων, προβλέψιμων ΒΛΑΚΩΝ, το ΜΟΝΟ που μετράει είμαστε εμείς οι ίδιοι, οι ΛΙΓΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

Υ.Γ. Καλά... διάβασα ΞΑΝΑ το "έξυπνο σχόλιο" του πιστού "ανώνυμου" και αυτή τη φορά αγανάκτησα.
Διότι...
ΜΟΝΟ "χριστιανικό" δεν είναι. Βρίθει συγκεκαλλυμμένου ΜΙΣΟΥΣ, μισαλλοδοξίας, αθεράπευτης τάσης για μείωση της αξίας του άλλου, φασιστοειδούς ΜΑΝΙΑΣ να επιβάλλει στους άλλους τις δικές του φαντασιώσεις ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ακόμη και το παρελθόν των ΑΛΛΩΝ, υπόκοφης ΜΟΧΘΗΡΟΤΗΤΑΣ -θάλεγα- καθώς και συκοφαντικής παράκρουσης, παθολογικής και αντικοινωνικής, ιδιαίτερα αηδιαστικής ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ.

ΤΙ 'Ν ΑΥΤΑ ΡΕΕΕΕΕ? Δεν ντρέπεσαι λίγο που τα γράφεις? (και ανώνυμα κιόλας, σαν ορνιθοειδές). Π.χ.

1) Λες στον άλλον ΤΙ είναι και ΤΙ δεν είναι, προχωρώντας σε Φαντασιωσικές κατασκευές για το αν ήταν ή δεν ήταν χριστιανός, ΕΠΑΝΟΡΙΖΟΝΤΑΣ και το παρελθόν του )ακόμη) ΟΠΩΣ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΣΙΜΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ. Αν δεν ήταν ποτέ Χριστιανός, βλάκα, ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ τον ΚΟΠΟ να ασχοληθεί ΚΑΝ με μια θρησκεία που είναι... για τα μπάζα! :)

2) Του ρίχνεις σποντίτσες ότι είναι και γελοίος ενώ είναι ΤΕΡΑΣ νοημοσύνης και μπροστά του είσαι ένας Ανεγκέφαλος ΝΑΝΟΣ, ένα σκουλήκι χωρίς εγκέφαλο, ΑΝΙΚΑΝΟ να σκεφτεί και ικανό μόνο να ΣΕΡΝΕΤΑΙ ή (το πολύ) να γελάει... σα χάχας (στην τωρινή ενσάρκωσή σου, ως... άνθρωπος ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ).

3) Εκφράζεσαι (εμμέσως πλην σαφώς) απαξιωτικά για τις "άλλες θρησκείες" ενώ η δική σου βρωμάει και ζένει φανατίλα, σαπισμένο αίμα σφαγμένων (ανά τους αιώνες) και κλοπιμαία πνευματικά αγαθά που ΣΑΠΙΣΑΝ προ πολλού...

4) Θριαμβολογείς που υπάρχουν και ΑΛΛΑ ζώα σαν κι εσένα που μαζεύονται όλα μαζί στην εκκλησία.

5) Δεν λαμβάνεις υπ' όψη το γεγονός ότι είσαι ΑΠΛΟΣ ΘΕΑΤΗΣ και ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ, ανίκανος για δικό του έργο, αλλά πάντα πρόθυμος να ΜΕΙΩΣΕΙ τα έργα των άλλων. (ΠΟΥ είναι το μπλογκ σου, ρεεε?)

ΣΙΓΑ μην κολώσω να ΜΗ σου ρίξω τα προαναφερθέντα μπινελίκια.

Επιπλέον, σου δηλώνω υπεύθυνα ότι ο Θεός, ΑΝ υπάρχει, ΔΕΝ είναι με το μέρος σου. Είναι με το δικό μας. Ε, ναι. Ο θεός είναι άθεος. ΝΑ μιλάς γι' αυτόν (που βρίσκεται μέσα στον ΚΑΘΕ συνάνθρωπό σου)... ΠΙΟ καλά! :)
("Ανώνυμε" και ακατονόμαστε... χαχαχα....)

Άθεος είπε...

Αν κατάλαβα καλά μου ζητάς να σου γράψω 5 σπαστικά πρόσωπα ή μήπως και καταστάσεις της ζωής…
Ας περιμένω μια μέρα, μιας και με βρίσκεις απροετοίμαστο, να δω πως θα το κάνουν οι άλλοι και θα επανέλθω.
Το βρομιστεράκι που εμφανίστηκε δυο φορές δεν έγραψε τίποτα!
Περιμένει να κάνει αντιγραφή;
Τελευταία έγινε πραγματικός τρουπίτης. Παντού χώνεται και βρίσκει καταπληκτικά πράγματα.
Τώρα και δυο λόγια για τον Ανώνυμο.
Εγώ δεν τον παρεξηγώ!
Την άποψή του είπε ο άνθρωπος. Έτσι τον έμαθαν και στη θέση του έτσι θα κάναμε και εμείς. Θέλω να πω η πίστη δημιουργεί εμπάθειες και γι’ αυτό όποιος είναι άθεος να μη πέφτει στον ίδιο λάκκο, όπως ο omadeon.
Δείξτε ότι είστε ανώτεροι και προπαντός μην βρίζετε και οξύνετε τα πνεύματα. Ο άνθρωπος, μπροστά στο πάθος των ημερών, ίσως είναι φορτισμένος. Ας μην επιδεινώνουμε τον φονταμενταλισμό τους, που αυτοί δεν αντιλαμβάνονται καν.
Επιβληθείτε με σοφία!

Ανώνυμος είπε...

Omadeon παιδί μου για τα μπάζα είσαι εσύ αγόρι μου, αλλά είπαμε … τέλος πάντων …
μιας και γύρισα πριν λίγο από την εκκλησία και έχω μια όμορφη ειρήνη μέσα μου πράγμα το οποίο και να προσπαθήσω να εξηγήσω δεν θα έχει και πολύ σημασία αφού δεν πρόκειται να καταλάβεις τίποτα, δεν θα θελα να την χαλάσω μιλώντας με ανθρώπους σαν εσένα …
ΦΥΣΙΚΆ ΚΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ, αυτό δεν χρειάζεται να το επαναλαμβάνουμε …
Επειδή είσαι εσύ ζώο και δεν έχεις ανοίξει τα μάτια σου έως τώρα αυτό δεν σημαίνει τίποτα …
Και ούτε κανένα blogg χρειάζεται να κάνω … Όλη η εκκλησία ήταν ένα ζωντανό blogg, εκεί είναι η αλήθεια, εδώ μέσα μυρίζει θάνατο … σχετικά τώρα με ποιον είναι ο Θεός άστο αυτό … θα φανεί στο μέλλον μιας και ο θάνατος είναι για όλους και το μόνο σίγουρο στη ζωή μας … Κάτσε εδώ μέσα να διαβάζεις τις βλακείες που γράφει ο φίλος σου το «τέρας» και άσε το Θεό …
ΑΠΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ …………………………………………………………………………………………………………………………………………….

navarino-s είπε...

Ανορθόδοξε συγχαρητήρια!!! Τρομερή η επιλογή προσώπων. συμφωνώ απόλυτα. απλώς στο Νο 5 εγώ θα έδινα και όνομα, φαρδειά πλατειά: Μάκης Τριανταφυλλόπουλος!

Υ.Γ. Οι άνθρωποι του Σκότους πρέπει να σε υπονομεύουν με άτιμα μέσα: σβήστηκε στα καλά καθούμενα το blog σου από τα αγαπημένα μου ιστολόγια και ευτυχώς που το ανακάλυψα έγκαιρα και δεν έχασα το εξαίρετο σποτ σου!

Ανώνυμος είπε...

“Σε μια χώρα πλειοψηφούντων, προβλέψιμων ΒΛΑΚΩΝ, το ΜΟΝΟ που μετράει είμαστε εμείς οι ίδιοι, οι ΛΙΓΟΙ”

Δεν μου λες ρε φίλε omadeon …

Όλο αυτό για το άτομο σου το έγραψες ;;;

Δεν το πρόσεξα πριν … :))))) μέσα στα «τόσα» χμμ …
που έλεγες ………
Δεν ξέρω ποιος είναι ο μέσος δείκτης ευφυΐας στην Ελλάδα, αυτό που ξέρω είναι ότι εσύ δεν συμβάλεις στην βελτίωση του.
Οι λόγοι είναι προφανείς …
Ήθελα να ήξερα που γεννήθηκες εσύ, στην ζούγκλα;
Όλοι στην οικογένεια σου σαν εσένα είναι;
Ξέρω ξέρω … δεν είμαι καλό παιδί με τον τρόπο που έχω τώρα…
Όλο το έθνος μας παιδί μου αποτελείται από ανεγκέφαλους, έχεις απόλυτο δίκιο, έτσι είναι … Καλά που υπάρχουν άτομα σαν εσένα στην Ελλάδα και έχουμε να δείχνουμε κάτι στο εξωτερικό … αλλιώς μη σου πω ως τώρα με την βλακεία που μας δέρνει ούτε Ελλάδα δεν θα υπήρχε, θα την είχαμε χάσει … άστα να πάνε …
Χάλια είμαστε
Χάλια ...

anonimos52 είπε...

Επιτέλους είδα και μια χριστιανική φωνή εδώ μέσα γιατί είχα αρχίσει να απογοητεύομαι …
Ανώνυμε όποιος και να είσαι μην πολύ ασχολείσαι γιατί το επίπεδο είναι πολύ χαμηλό και υπάρχει ο κίνδυνος να βουλιάξεις και εσύ αν συνεχίσεις.
Άστο να θεωρεί τον εαυτό του έξυπνο και πολιτισμένο ΑΝ και δεν μας πολύ πείθει με όλα αυτά που είπε και τις λέξεις που χρησιμοποίησε , ΤΕΡΑΣ, ΑΝΙΚΑΝΟ, ΝΑΝΟΣ, ΣΕΡΝΕΣΤΕ, ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ, ΖΩΟ κ.ά.
Κάποια πράγματα κάνουν μπαμμμμμ από χιλιόμετρο

Ανώνυμος είπε...

Γύρισε το... κοπρόσκυλο από την Εκκλησία, και... ΤΙ έκανε (πρώτη του δουλειά ΜΕΤΑ την εκκλησία μιλάμε)?

Μπήκε στο άθεο μπλογκ να ρίξει κάνα μπινελίκι στους διαφωνούντες με τη βλακεία του! Ε, ναι. Σταλμένος από το θεό αλλά και ΨΕΥΤΗΣ ΣΕ ΟΛΑ, συκοφάντης μέχρι το ΚΟΚΚΑΛΟ.

Αν υπήρχε θεός ρε θα σε είχε ΗΔΗ κάψει, Φαρισαίε-υποκριτάκο.

Αν γουστάρεις δείκτες ευφυίας μάθε να χρησιμοποιείς επιτέλους ΣΩΣΤΑ το google. Θα τους βρεις εκεί, για κάθε χώρα χωριστά. Πάντως -ευτυχώς- δεν παράγονται από γονίδια αλλά (κυρίως) από ηλίθιες νοοτροπίες και τρόπους (μη-)σκέψης σαν τη δική σου. Αντε μπράβο...

Ανώνυμος είπε...

Η βλακεία είναι ΠΑΝΤΑ (λέμε) αήττητη. Επομένως -λέω- ΓΙΑΤΙ να τσιγκουνευτεί κανείς στα μπινελίκια που της ΑΞΙΖΟΥΝ?

Για να φανεί "καλό παιδί" σε ΠΟΙΟΝ και ΓΙΑΤΙ?

Εγώ όταν βλέπω "ανώνυμους τσιγκλαδόρους" που γουστάρουνε τζερτζελέ στο δικό μου μπλογκ, τους ρίχνω ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ μπινελίκια από όσα ρίχνουν οι ίδιοι, και... τρέχουν να φύγουν όπως-όπως.

Οταν δω όμως κάναν πραγματικά ευγενικό χριστιανό, ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ σπάνια (όπως τον γνωστό "Μανιτάρι του Βουνού") επικοινωνούμε θαυμάσια ΚΙ ΑΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ.

ΤΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ, ε?

Εκείνο που μου τη δίνει όμως, δεν είναι ΚΑΝ τα μπινελίκια των χριστόπληκτων. Είναι η φαρμακερή τους ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, να μιλάνε μελιστάλακτα και να ρίχνουν δηλητήριο από κάτω. Ε, με τέτοια μουνόπανα ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ, σόρυ.

Οπως στρώσεις θα κοιμηθείς.
Οπως στρώσεις το σχόλιο, έτσι και θα απαντηθείς.

Ανώνυμος είπε...

Άσε το Θεό παιδί μου … ίσως και να με κάψει θα δούμε …
Αυτός ξέρει τι θα κάνει …
Να είσαι σίγουρος ότι δεν το διασκεδάζω να συζητάω με άτομα της νοημοσύνης σου.
Να σου πω κάτι κράτα το καλά στο κεφάλι σου
(θα έλεγα μυαλό …)
Δεν χρειάζονται δείκτες νοημοσύνης για να δεις κάποια πράγματα …
Πιστεύεις ότι υπάρχει Θεός; Aν ναι καλά πας … Διαφορετικά θα προσπαθείς μάταια με όμορφες λεξούλες να κρύψεις τη μούχλα σου, την ακαρπία σου, τι να λέμε … τα χάλια σου.

Ευτυχώς τέτοια κοπρόσκυλα σαν εσένα δεν υπάρχουν πολλά και έτσι υπάρχει ελπίδα σωτηρίας για τη χώρα μας. Τέτοια βόδια σαν εσένα λίγα υπάρχουν, είναι σπάνιο είδος …

Ήθελα να ξερα η μάνα σου τι σου λέγε όταν ήσουν μικρός … Στο σχολείο τι σκατά μάθαινες τόσα χρόνια …
Όσα και να σου πώ σίγουρα το πρόβλημα σου είναι τεράστιο … και δεν λύνετε εύκολα.

Ανορθόδοξος είπε...

Φίλε omadeon
Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Χαίρομαι που σου άρεσε το άρθρο. Μια φιλική συμβουλή: μην ανακατεύεσαι με τα πίτουρα...

Ανώνυμοι εν Χριστώ αδελφοί
Αν πιστεύετε οτι «μυρίζει θάνατο» εδώ μέσα, απλά μη μπαίνετε-δεν σας υποχρέωσε κανένας να το κάνετε. Η μυρωδιά του λιβανιού στις εκκλησίες σας πιστεύω είναι σαφώς ανώτερη...

Φίλε άθεε
Το αδικείς το βρομιστεράκι. Αφού έγραψε τη λίστα της και μάλιστα πολύ γρήγορα! Με τις συμβουλές που δίνεις στο τέλος συμφωνώ και επαυξάνω!

Φίλε navarino-s
Δεν είναι μόνο ο Μάκης... Σίγουρα είναι από τους πρωταγωνιστές, αλλά αν κοιτάξεις τον κάδο της «σαλάτας εποχής» θα δεις πολλούς ακόμα άξιους καταφρόνησης! Χαίρομαι πάντως που λύθηκε το πρόβλημα με το λινκ στην Α.Π.

Ανώνυμος είπε...

Ανορθόδοξε, ένα δάκρυ κύλησε από τον γέλωτα με τον παραπάνω ανώνυμο!

Καλώς τα δέχτηκες αδερφέ. Κι εμείς εδώ είμαστε.

Όσον αφορά στην ανάρτηση, sorry αλλά καλύτερα να κάνουμε καμιά ανάρτηση για τα αγαπητά πρόσωπα και να ελπίζουμε να βρούμε 5 ομάδες ή πρόσωπα... Με καταλαβαίνεις...

Saq είπε...

Ωραία τα λες φίλε στην ανάρτησή σου και θα συμμεριστώ των εκνευρισμό σου για τα πρόσωπα που αναφέρεις. Πιο πολύ από όλους για να πω την αλήθεια μου την δίνει αυτή η Παναγιωταρέα που είναι χωμένη στο βούρκο της αθλιότητας και της κομπίνας. Από την άλλη για την Κανέλη ποτέ δεν είχα τόσο αρνητική άποψη ούτε και με εντυπωσίαζε ποτέ απλά μου αρέσει που είναι τρομερά ενημερωμένη για όλα τα θέματα.

Ανώνυμε
Πάντως φίλε ανώνυμε, εντελώς φιλικά, ο τρόπος με τον οποίον γράφεις δεν νομίζω ότι αρμόζει σε χριστιανό αλλά σε φορτοεκφορτωτή νταλίκας. Υποτίθεται ότι πιστεύεις σε μια θρησκεία κατά την οποία πρέπει να συγκρατείς τα νεύρα σου ότι και αν σου έχουνε πει, αν δεν μπορείς να το κάνεις τότε καλύτερα να κάνεις μαθήματα σωστού διαλόγου παράλληλα με τον κατηχησμό.

Βλαχοκυριλές είπε...

Oooooooooo μιλ μερσί μον αμί!!! Με τιμάτε ιδιαιτέρως φίλτατε Ανορθόδοξε και με κάμετε ακόμα πιο ιδιαιτέρως ευτυχή με αυτή την πρόσκληση. Με επαναφέρετε δε εις τον βλογιστικόν δρόμον του social networking τον οποίον τόσο έχω αμελήσει εξ αιτίας εξωγενών παραγόντων. Και πάλι ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Ομαδεώνα, μην ταϊζεις τα Trollus Christianicus Idiotus (φυλή Anonymous Boukhesius OODEnsis)... άλλο που δεν θέλουνε. Το βλέπουνε και σαν απόδειξη της αλήθειας (ναι,καλά) που διακηρύττουν...

Ανώνυμος είπε...

Ανορθόδοξε, προσυπογράφω κάθε σου λέξη
Λασκαράτος

Tyler Durden είπε...

καλά η τελευταία γελοιογραφία ήταν όλα τα λεφτά. Περνάει πάραυτα στον φάκελλό μου χιούμορ "αγαπημένα καρτούν"

Ανορθόδοξος είπε...

Φίλε zed
Εκεί που φτάσαμε, θα πρέπει να ψάξουμε πολύ ώρα για να βρούμε 5 πρόσωπα που μας ευχαριστούν...

Φίλε Newton
Κι εμένα η κυρία καθηγήτρια είναι από τις αγαπημένες μου...

Φίλε Βλαχοκυριλέ
Να 'σαι καλά! Ανυπομονώ να δω το δικό σου top5!

Φίλη Tango
Συμφωνώ μαζί σου, το είπα και πριν. Όσο τους ταΐζεις, τόσο περισσότερη αξία τους δίνεις!

Φίλε Λασκαράτο
Χαίρομαι που σου άρεσε το ταπεινό top 5 μου!

Φίλε Tyler
Όντως, κι εμένα είναι από τις αγαπημένες μου (μετά από την πρώτη ίσως)!

Άθεος είπε...

Πριν σου πω για τις θέσεις μου, μία διευκρίνιση για το βρομιστεράκι. Δεν το αδικώ, το πειράζω! Δε βλέπεις που συνεχώς το παινεύω…
Τώρα και οι πέντε θέσεις μου που ανάγονται σε καταστάσεις.
1. Θρησκεία (αλλοτρίωση απάτη ψέμα).
2. Πολιτική (ιδιαίτερα ο καπιταλισμός, που τονίζει τις αντιθέσει: αλλού ζουν στη χλιδή και αλλού πεθαίνουν για ένα ποτήρι νερό).
3. Αλαζονεία (Οι δυο πιο πάνω την έχουν στην κορυφή αλλά και ατομικά ζει και βασιλεύει).
4. Υποκρισία (Οι τρεις πιο πάνω την έχουν στο κούτελο).
5. Ηλιθιότητα (Οι τέσσερις πιο πάνω την έχουν κορώνα και φωτοστέφανο) Αποτελεί το αφθονότερο στοιχείο του Σύμπαντος!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ενδιαφέρον οι απαντήσεις σου και νομίζω πως αυτοί είναι και για μένα σπαστικά πρόσωπα. Θα ετοιμάσω αύριο την απάντησή μου μιας και θέλει σκέψη το όλο θέμα (είναι άλλωστε τόσα πολλά τα δημόσια πρόσωπα που μου την σπάνε).
Μάλλον θα το γενικεύσω πάντως γιατί δεν μπορώ να αναφερθώ πχ. μόνον σε έναν πολιτικό.

Άθεος είπε...

Τώρα στις πιο πάνω καταστάσεις θα αντιστοιχίσω και τα πρόσωπα.
1. Εφραίμ
2. Ρουσόπουλος
3. Κούγιας
4. Μπουμπούκος
5. Ο άγνωστος ψηφοφόρος που ψηφίζει τους πιο πάνω.

Τηλέμαχος είπε...

Ανορθόδοξος μήπως είσαι αβάπτιστος?
Αν ναι είσαι αφωτιστος.
Δεν έλαβες το φως του σκότους.
Οπότε σε περιμένει το φως της κολάσεως.
Που είναι ετοιμασμένο από τον
Ποιητή του Ουρανού και της Γης.
Γιαχβέ μου τι αγάπη!!!

Τάσος είπε...

Πέρασα για μια καλησπέρα και για άλλη μια φορά διαπίστωσα την αγωνία που επικρατεί στην εκκλησία μας, καθώς "βλέπει" ότι τα ένδοξα χρόνια της κυριαρχίας της τελειώνουν.. Δεν χρειάζεται ούτε ένταση ούτε εκνευρισμός.. Φεύγοντας, δικαιολογημένα και θα μας (ξανα)καταραστούν και θα μας (ξανα)αφορήσουν.. Δύναμη μέσα από τη μάθηση.Είναι ο μεγαλύτερος εχθρός τους..Χαιρετώ..

Άνεμος είπε...

Δε διάβασα τα σχόλια, αλλά το κείμενο τα σπάει. Καλησπέρα!

Ανορθόδοξος είπε...

Φίλε άθεε
Πολύ εύστοχο το top5 σου. Ειδικά ο τρόπος γραφής (οι πιο πάνω την έχουν...) μου άρεσε ιδιαίτερα.

Φίλε stardust
Περιμένω με ανυπομονησία τη δικιά σου απάντηση!

Φίλε Τηλέμαχε
Από έναν Θεό που διέταξε να σφάξουν «παν έμπνεον» στην κατάληψη της Ιεριχούς τι περιμένεις; Ούτε ο Χίτλερ τόση αγάπη...

Φίλε αετέ
Η αλήθεια, από όσο μικρό στόμα και αν ακούγεται, έχει πάτα μεγάλη δύναμη. Κι αυτό αρχίζουν να το διαπιστώνουν σιγά σιγά...

Φίλε άνεμε
Δεν έχασες τίποτα που δεν τα διάβασες! Καλημέρα κι από μένα!

the monkeys είπε...

anor8odoxe polu wraio to post sou kai 8 sumfwnhsw apoluta mazi sou gia ta 5 pio spastika proswpa...opws pisteuw kai h pleiopshfia twn ellhnwn!nmzw vevaia oti h panagiwtarea 8a eprepe n einai sto noumero 1!dn uparxei pio @%!*#@#* apo authn.

oso gia tn anwnumo pisto epeidh diavasa ta sxolia den mporw n sugkrath8w kai n mhn pw duo logakia
anwnume lupamai pou zeis sthn planh oti eisai pistos kai kalos xristianos...mallon den exeis diavasei kai toso kala thn vivlo kai ola auta pou eipe o xristos...akoma ki egw pou dn ta exw diavasei xerw 5pragmata perissotera apo sena.gt allo to diavazw kai allo to katalavainw ti leei.n su 8umisw loipon kapoia pragmata pou 8umamai apo ta vivlia sas ta xristianika:oti o xristos uparaspisthke thn eleu8eria tou logou tou ka8enos kai thn diaforerikh pisth,den evrise kanenan pote,den anefere kan oti opoios den pisteuei ston 8eo den 8a sw8ei h einai amartwlos,den eipe tipota gia nhsteia,papades,arxiepiskopous,pagkaria klp
to oti phgaineis sthn ekklhsia dn shmainei oti xafnika eisai anwteros kai agios apo olous tous allous...to oti mporw n mpw sthn ekllhsia katala8os h perastikh einai to idio me esena pou pas ka8hmerina...gt allo to "einai" kai allo to "faines8e".akoma kai enas a8eos einai perissotero pistos apo enan san ki esena pisto.

Μιχάλης Ρ. είπε...

Με καλύπτεις απόλυτα, είναι τα πέντε φαινόμενα τάσεις της κοινωνίας που σκοπό έχουν να συσπειρώσουν τους βλάκες σε ενιαία αντικοινωνική και απάνθρωπη βάση.
Προσθέτω μόνο τις άριστες συνοδοιπορικές σχέσεις της Κανέλλη με την εκκλησία. Η κυρία θεωρείται αντιδάνειο της εκκλησίας στο ΚΚΕ που ιδεολογικά και πρακτικά ταυτίζονται. Και οι δυο, εκκλησία και ΚΚΕ, θρησκειολογούν δογματικά και θεωρούν τους πολίτες πρόβατα άλογα και άβουλα κατάλληλους μόνο για το μαντρί της εκμετάλλευσης

Ανδρέας Μπατσής είπε...

Γελοίε Ανώνυμος και τράγε Anonimos52...

Δεν έχετε ακουστά το στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί;;; Τι είναι αυτή η μανία που σας έπιασε να μιλάτε για το χαμηλό νοητικό επίπεδο των διαφωνούντων μαζί σας; Χαζώσατε τελείως;

Ας το κάνουμε με παράδειγμα! Μπαίνετε στην εκκλησία, ιδίως μετά τη θεία λειτουργία (άκου θεία λειτουργία, όπως λέμε θεία Χαρίκλεια) και βλέπετε όλα αυτά τα ζαβά που έχουν παραμείνει μέσα. Ναι αυτούς τους καθυστερημένους αναξιοπαθούντες με τα γουρλωμένα μάτια και ακατάσχετη ροή σάλιου από το στόμα καθώς και τις μαυροφορεμένες γιαγιάδες με την καμπούρα που συνεχίζουν να μοιρολογούν έχοντας εστιάσει για τουλάχιστον μια ώρα στην γκραβούρα του κάτω μέρους του αριστερού ποδιού του στασιδίου. Αυτά τα υποδείγματα νοημοσύνης λοιπόν με ποιανού τις ιδέες θα ταυτιστούν νομίζετε; Με του Ανορθόδοξου;;; Δεν νομίζω...

Από την άλλη, άμα κάνετε τον κόπο να μπείτε μέσα σε κάποιο πανεπιστήμιο και να συνομιλήσετε με κάποιον καθηγητή φιλοσοφίας, φυσικής, ψυχιατρικής ή και νομικής, ποιες νομίζετε ότι είναι οι πιθανότητες να ταυτιστούν με τις ιδέες σας; Καλά το καταλάβατε, δεν είναι κοντά στο μηδέν, αλλά είναι μηδέν ακριβώς!

Συνεπώς όταν κάνετε τον κόπο να παραθέτετε τις απόψεις σας σε ιστολόγια, περιοριστείτε στο να προβάλλετε τις δογματικές απόψεις σας και μην προβαίνετε σε κρίσεις των απέναντι γιατί, αν όντως είστε η θρησκεία της αγάπης, δεν θέλετε να πάθουμε εμείς οι υπόλοιποι καμιά ρήξη σπλήνας από τα γέλια...

Βρομιστεράκι είπε...

Άθεε φίλε μου, που με κατάλαβες? Ήρθα προετοιμασμένη με έτοιμο σκονάκι! ;)
Cheers!

Ανδρέας Μπατσής είπε...

@Ανορθόδοξος
Για να μην το ξεχάσω, +1 για την αναφορά στην Κανέλλη. Η Λιάνα και ο Λαζόπουλος είναι ο ορισμός αυτών που απεχθάνομαι! Ερειστικοί, λαοπλάνοι, χρησιμοποιούν συνεχώς κατασκευασμένα ad hoc επιχειρήματα για να στηρίξουν γελοίες κρίσεις κατά του συστήματος που τους θρέφει και στο οποίο συμμετέχουν μέχρι το κόκαλο.

Και το χειρότερο;;; Ο καθένας στον τομέα του έχει αποκτήσει τον χαρακτηρισμό της αυθεντίας. Η Κανέλλη στα μάτια του κόσμου (του τηλεορασόπληκτου τουλάχιστον) είναι η super διαβασμένη (???) και απόλυτη συζητητής (??? αυτή που δεν έχει αφήσει ποτέ κανέναν να μιλήσει). Ο Λαζόπουλος από την άλλη είναι ο ποιοτικός (??? με ανακυκλώσιμα αστεία 20ετίας και κλεμμένα βιντεάκια από Ελληνοφρένεια) και ο απόλυτος σατιρικός (??? τα κρακ - κρουκ που ακούγονται είναι τα κοκάλα του Αριστοφάνη)!!!

Ανώνυμος είπε...

Ανορθόδοξε, αλήθεια, πώς σού ξέφυγαν οι μπουμπουκοπλευροχερηχέρηδες; Υποθέτω ότι έφτιαξες τη λίστα σύμφωνα με τον βαθμό επικινδυνότητας, έ; Είμαι μέσα, ούτε ίχνος ένστασης από εμένα.

Unknown είπε...

Γεια σου φιλαρακι,καιρο εχουμε να τα πουμε..για περνα απο το μπλογκ μου(απο το οποια απειχα καιρο)γιατι θα σου βαλω απουσια!!

Ανορθόδοξος είπε...

Φίλη monkey
Χαίρομαι που συμφωνείς με τη λίστα μου! Όσο για τον ανώνυμο, άσε τον στους χαιρετισμούς του...

Φίλε Μιχάλη
Δυστυχώς το ΚΚ, που λανσάρει τον εαυτό του ως το μόνο «προοδευτικό» και «επαμαστατικό» κόμμα, έχει καταλήξει να αντιπροσωπεύει τα πιο άκαμπτα, ξύλινα και συντηρητικά στοιχεία της κοινωνίας, μοναδικό μέλημα των οποίων είναι το τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ και οι κουκουλοφόροι...

Φίλε batcic
Η αλήθεια είναι πως στα τεστ ευφυΐας δεν θα έπρεπε να δέχονται θρησκόληπτους απολογητές, για να μην τους απογοητεύουν μετά με τα αποτελέσματα! Χαίρομαι που μοιράζεσαι το ίδιο... πάθος με εμένα για την Κανέλλη. Για το Λαζόπουλο δεν πιστεύω οτι είναι τόσο κακός, απλά είναι υπερτιμημένος.

Φίλε Mario
Δεν τους ξέχασα, να είσαι σίγουρος... Απλά, μερικές φορές κάποιοι δήθεν «προοδευτικοί» είναι πιο φασίστες και επικίνδυνοι από τους ίδιους τους φασίστες...

Φίλε Arvulas
Θα περάσω πάραυτα. Όντως, είχες λίγο καιρό να ασχοληθείς με το άθλημα.

Ανώνυμος είπε...

«Batcic» αγόρι μου, μήπως έχεις μπερδέψει τις εκκλησίες με το ψυχιατρείο που σε πήγαιναν μικρό ;;; Sorry αλλά ζαβά και καθυστερημένα αγοράκια μόνο εκεί πάνε …

Ανώνυμος είπε...

Γειά σου φίλτατε...
ΚΑΙΡΟ έχουμε να τα πούμε!

Εκπλήρωσα (έστω και καθυστερημένα) μια παλιά υπόσχεση:

CHRISTODOULOS TECHNO youtube music video (v.102)

Ανορθόδοξος είπε...

Φίλε omadeon
Καιρό έχουμε να τα πούμε, όντως! Δεν ασχολούμαι και τόσο με το blogging τελευταία, καθώς λείπω στο εξωτερικό. Όταν γυρίσω όμως...

Καλό το βιντεάκι σου για το christodoulos techno, αν και πιστεύω πως έπρεπε να δώσεις μεγαλύτερη έμφαση στους παπάδες!