Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Αφιέρωμα: τα 5 καλύτερα γιαουρτώματα! (updated)

Προειδοποίηση περιεχομένου: τα βίντεο που ακολουθούν είναι ακατάλληλα για ανηλίκους, ηλικιωμένους και ευαίσθητους ανθρώπους γενικότερα. Το παρόν ιστολόγιο δεν επικροτεί σε καμία περίπτωση τέτοιες ενέργειες, καθώς όλοι οι ειδικοί που βγαίνουν στην τηλεόραση συμφωνούν ότι είναι φασιστικές, βίαιες, και προβοκατόρικες. Όσοι καταφεύγουν σε τέτοιες πράξεις δείχνουν έλλειψη πολιτισμού, παιδείας, ήθους και περιφρονούν το σαβουάρ βιβρ! Προτείνουμε να τιμωρούνται παραδειγματικά με κούρεμα με την ψιλή και διαπόμπευση, σύμφωνα με τον αλησμόνητο νόμο 4000...

Νούμερο 5: Ο αγαπημένος δημοσιογράφος όλων των Ελλήνων, Γιάννης Πρετεντέρης, παρουσιαστής της πιο αντισυστημικής και ριζοσπαστικής εκπομπής της τηλεόρασης (στην Ανατροπή αναφέρομαι...) δέχτηκε άνανδρη επίθεση από ομάδα τραμπούκων τρομοκρατών:


Νούμερο 4:
Ο μεγάλος ηγέτης του ΠΑΣΟΚ, ο άνθρωπος που έσωσε τη χώρα από τον όλεθρο, ο «κύριος PSI» κατά τον έγκριτο Ψυχάρη, πέφτει θύμα ενός ηλικιωμένου ακροδεξιού, που σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα:



Νούμερο 3: Ο λατρεμένος τραγουδιστής όλων των αδύναμων, πονεμένων και βασανισμένων, Γιώργος Νταλάρας, αντιμετωπίζει με απαράμιλλο θάρρος και ανωτερότητα τη χυδαία επίθεση μιας μικρής μειοψηφίας ακροαριστερών προβοκατόρων:



Νούμερο 2: Ο αντιπρόεδρος της καρδιάς μας, καθώς πήγαινε να δειπνήσει ελαφρά σε εξοχική ταβέρνα, έγινε στόχος μιας φασίζουσας μειοψηφίας κατοίκων της περιοχής. Στο βίντεο διακρίνεται και η διακριτική συνοδεία του αντιπροέδρου, που έχει την τιμή να τον φρουρεί όσο αυτός τρώει:



Νούμερο 1: Ο ατρόμητος και ανεξάρτητος δημοσιογράφος του Ηπείρος TV, ο οποίος στα πλαίσια της ελευθερίας της έκφρασης έδωσε το βήμα στη Χρυσή Αυγή, δέχεται δολοφονική επίθεση από ομάδα κουκουλοφόρων μπαχαλάκηδων. Η ποσότητα της γιαούρτης, καθώς και η ευστοχία των πολλαπλών ρίψεων, δεν θα μπορούσαν παρά να δώσουν σε αυτό το βίντεο μια θέση στην κορυφή:



Bonus yogurt attack: Το νέο πολύτιμο απόκτημα της δημοκρατικής παράταξης, ο Μπουμπούκος με τ' όνομα (ΝουΔούκος σύμφωνα με τις κακές γλώσσες), απολάμβανε τη συντροφιά της αξιαγάπητης συζύγου του, όταν ομάδα αντίχριστων τρομοκρατών, μη σεβόμενοι ούτε τη νηστεία της μεγάλης βδομάδας, φίλεψαν το ζεύγος με αιγοπρόβειο γιαούρτι. Αίσχος!

5 σχόλια:

ο δείμος του πολίτη είπε...

Γιατί έβαλες Νο 1 τον ηπειρώτη; Στα άλλα συμφωνούμε.

Ανώνυμος είπε...

γιατι δεν εβαλες και τον αλαβανο?

Ανορθόδοξος είπε...

Φίλε δείμε
Όπως είπα, δεν είναι τόσο το πρόσωπο, αλλά κυρίως η ποσότητα της γιαούρτης και η ευστοχία των ρίψεων. Άλλωστε στην Ήπειρο ξέρουν από φέτα, πλέον και από γιαούρτι!

Ανώνυμε
Όχι πως έχω καμία ιδιαίτερη συμπάθεια προς τον Αλαβάνο, το συγκεκριμένο όμως γιαούρτωμα είχε ρατσιστικά-εθνικοπατριωτικά κίνητρα, που μου προκαλούν στομαχικές διαταραχές... Αντ' αυτού, θα προσθέσω το πρόσφατο γιαούρτωμα του μνημονιακού ελληναρά Άδωνι Γεωργιάδη.

The Schrodinger's Dragon είπε...

Χρόνια πολλά και Χριστός Διονύση! 1ον θεωρώ τις πράξεις του γιαουρτώματος ηλίθιες και άχρηστες. Με τον Δείμο έχουμε κάνει συζητήσεις επί συζητήσεων πάνω στο συγκεκριμένο. 2ον θεωρώ ακόμη πιο ηλίθιους αυτούς που θεωρούν τα γιαούρτια "βία" κάνοντας τα στραβά μάτια στην πραγματική και υπαρκτότατη κρατική βία!

Αλλά προσωπικά με εκφράζει απόλυτα η θέση καθώς και το χιούμορ του Σίλα στο συγκεκριμένο εξαιρετικό βίντεο: Πάμε να γιαουρτώσουμε Νταλάρα

Ανορθόδοξος είπε...

Φίλε batcic
Η αλήθεια είναι πως παίρνετε το γιαούρτι πολύ στα σοβαρά. Η πράξη του γιαουρτώματος αποτελεί από μόνη της μια γελοιοποίηση. Χωρίς να είναι βίαιη, αμφισβητεί παρακάμπτωντας τους κανόνες του καθωσπρεπισμού. Είναι μια μορφή αντίδρασης που παραπέμπει στο σουρρεαλισμό, τη φαρσοκωμωδία, το τσίρκο...

Τώρα, αν είναι σωστότερο να φάει το γιαούρτι ο Νταλάρας ή ο Λαζόπουλος, ο Πάγκαλος ή ο Κουβέλης, εδώ έρχεται θέμα προσωπικών προτιμήσεων. Και περί ορέξεως... γιαουρτόπιτα!